Cookie- og privatlivspolitik

  1. Ejeroplysninger

B-smart.dk



info@b-smart.dk

  1. Hvad er cookies?
    En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
  1. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Vejledning i at slette cookies i Microsoft Internet Explorer (åbner i nyt vindue)
Vejledning i at slettes cookies i Mozilla Firefox browser (åbner i nyt vindue)
Vejledning i at slettes cookies på Google Chrome browser (åbner i nyt vindue)
Vejledning i at slette cookies på Opera browser (åbner i nyt vindue)
Vejledning i at slette flash cookies – gælder alle browsere (åbner i nyt vindue)

  1. Formål med cookies på vores website:
    Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  1. Brug af personoplysninger
    Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage til Datatilsynet over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig.